Черно море приема „Левски“ днес от 13:00 часа в мач от 19 кръг на „А“ група във Варна. Един срещу друг на треньорските скамейки се изправят Георги Иванов-Гонзо и Антони Здравков. Черно море е на последното място – седмо, което дава право на учасите в първата седмица и плейофите след края на редовния сезон. Варненци имат 27 точки, а „Левски“ е с 31 и е на пета позиция. Двубоят се очаква с интерес, тъй като при издънка Черно море може да бъде изместен от застигащия го Берое.

Двубоят е любопитен със съперничеството между Гонзо и Сухия на треньорските скамейки. Именно двамата бяха тандем и спасяваха в напечените моменти „Левски“. До колко се справиха е друг въпрос, но е факт, че само те си сложиха главите на дръвника, когато беше напечено и всички отказваха да поемат отбора. За първи път Георги Иванов стана треньор на „Левски“ през есента на 2009 година, но тогава нямаше лиценз и използва този на...Антони Здравков. Тандемът замени сърбина Ратко Достанич и дебютира на 5 ноември със загуба 0:1 от Ред Бул Залцбург в мач от груповата фаза на турнира Лига Европа. Малко по-късно „Левски“ се срина, отпадайки на четвъртфиналите за Купата на България след загуба с 1:4 от Черно море, който днес е воден от Гонзо. Гонзо и Сухия довършиха сезона, но през пролетта наредиха доста издънки – 0:3 от Литекс, 0:2 от Локомотив (София) с 0:2. Логично след края на сезона Тодор Батков потърси друг вариант и назначи Ясен Петров. Той изкара целия сезон 2010/11, като работеше в тандем с вече спортния директор Георги Иванов.

След края на сезона Тодор Батков не удължи договора на Ясен Петров и Гонзо отново трябваше да спасява положението в „Левски“. Този път отново с Антони Здравков. Двамата дебютираха срещу Спартак Търнава, но „сините“ отпаднаха след драма с дузпи. Тандемът Иванов/Здравков се задържа едва до ноември, след като „Левски“ стремглаво се проваляше. Това беше последното им партньорство. През пролетта на 2012 година Гонзо за трети път реши да гаси пожара на „Герена“, след като бе уволнен Николай Костов. Бившият №9 в синьо обаче изкара само два мача – две загуби от Литекс и Лудогорец и окончателно напусна „Левски“.

Георги Иванов срещу „Левски“:
Сезон 2012/13
30.03.2013 година
Черно море - „Левски“ 1:1
1:0 Георги Божилов (9), 1:1 Рене Михелич (12)
Треньор на „Левски“: Илиан Илиев

Сезон 2013/14
25.08.2013 година
„Левски“ - Черно море 1:1
1:0 Гари Родригес (51-дузпа), 1:1 Симеон Райков (53)
Треньор на „Левски“: Славиша Йоканович