Мениджърът на "Левски" Георги Иванов заяви след победата с 1:0 над Славия, че е радостен от характера, който са показали футболистите му, които в последните 20-ина минути играха в намален състав заради червения картон на Тони Калво.

"Получи се тежък мач, защото през първото полувреме изпуснахме доста положения и не успяхме да си подсигурим победата. А след червения картон на Тони Калво ситуацията стана много сложна за нас. Радостното е, че футболистите показаха характер", коментира Гонзо след мача от първия кръг на "А" група.

"Нормално беше през второто полувреме да има умора в момчетата. Доволен съм от всички, от тяхното себераздаване и от играта им. Нормално е да бъде трудно, защото имаше доста критики срещу отбора. Те са мъже и го показаха днес. През първото полувреме играхме добре и създадохме доста ситуации. След изгонването на Калво изпуснахме инициативата. Аз не мога да се сърдя на футболист, който в игрова ситуация получава червен картон. Има такива неща във футбола. Това, което и предния път ви казах е, че не мога да приема поведението на Грийн, но при Калво бе в игрова ситуация и е нормално", добави главният Иванов.

"Дъстли получи леко разтежение. Надявам се, че контузията му не е толкова сериозна. Хората, които днес бяха на мача подкрепяха "Левски". Ние сме голям клуб, защото имаме многобройни фенове. Надявам се в следващите мачове да направим много по-добри игри. Славия имаше едно или две положения за целия двубой", каза още Гонзо.