Наставникът на Черно море Георги Иванов продължава да се интересува от футболисти на бившия си клуб "Левски". След като привлече Симеон Райков при "моряците", сега на "Тича" може да се озове и Ивайло Василев. Вратарят се оказа ненужен на "Герена" след привличането на Михаил Иванов. Наставникът Илиан Илиев има на разположение още Пламен Илиев и юношата Александър Любенов.

В същото време пък Гонзо изгони Иван Караджов от Черно море, след като е разбрал, че е пиянствал преди дни в чалготека в морската столица. Георги Иванов умувал върху няколко варианта, един от които е именно Ивайло Василев. Стражът не замина със "сините" за лагера в Агия Напа, като "Левски" му търси нов отбор, в който да го преотстъпи. До дни се очаква да стане ясно бъдещето му. Вчера Василев стана на 22 години.

През есенния полусезон той беше твърда резерва на Пламен Илиев. Единствената среща, в която Василев взе участие в "А" група бе дербито с Лудогорец в Разград. “Сините” обаче загубиха с 1:2 срещата след гол от далечно разстояние на Станислав Генчев.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ