Техническият директор на БФС и временен треньор на националния отбор Георги Иванов коментира предстоящия мач от Лигата на нациите срещу Гибралтар. Гонзо говори пред медиите преди заминаването на „лъвовете“ от летището във Варна. Той шашна всички, като призна, че заместникът на Ясен Петров ще бъде избран между 20 и 30 човека.  

"Отиваме за победа, друга алтернатива няма. Футболистите в националния отбор трябва да се раздават и дано да се представят по начин, различен от предните два мача", заяви Георги Иванов.

200 лв Начален Бонус Спорт!

"Тежко е когато загубиш така, но сме професионалисти и трябва да продължим напред. Хубавото във футбола е, че след три дни има друг мач. Сега играчите ще имат два поправителни изпита. Искам тези момчета да изпитват удоволствие от това, че играят футбол. Предните два мача бяха мъка и за тях, и за хората, които гледат. Категорично заявявам, че повече националният отбор няма да играе по този начин", отсече Гонзо.

"Не съм искал да бъда национален селекционер. Така се случи, Ясен Петров напусна. Изпълкомът вчера е обсъждал някакви имена. След като приключат мачовете ще седнем и ще обсъдим кой ще е, аз нямам никакво желание. Около 20-30 човека са, от които ще се избира. В България има изключително много треньори - около 600 с лицензи", допълни бившият нападател.

"Няма никакви проблеми със състава. Доминик Янков и Радослав Кирилов ги освободихме, понеже бяха контузени. Опитаха се, но не можаха да са на линия. Йомов още има проблеми в глезена. Някои футболисти ще получат почивка", завърши Георги Иванов.

НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ