Изпълкомът на БФС се събира във Варна днес на свое заседание, а футболните фенове очакват отговор на важен въпрос – кой ще замени Ясен Петров на поста национален селекционер?

Източници на БЛИЦ разкриха, че днес най-вероятно няма да бъде обявено името на новия наставник. Това ще се случи най-късно до края на месеца, а не е изключено и още другата седмица.

200 лв Начален Бонус Спорт!

БЛИЦ разбра, че президентът Борислав Михайлов вече има основен фаворит - Николай Киров. Това, че Белия е вариант за национален селекционер, писахме още в неделя вечерта.  

Сред спряганите  специалисти за заместник на Ясен не попада Димитър Димитров-Херо. Някои от членовете на Изпълкома имали идея Георги Иванов да не е само временно начело на тима за двата мача като гости с Гибралтар и Грузия, а да подпише постоянен договор. Самият Гонзо обаче категорично обяви пред БЛИЦ вчера сутринта, че няма да се съгласи на такъв вариант даже и при две предстоящи победи.

„Днес ще бъдат обсъдени две имена, с които тепърва ще се преговаря. Поне на този етап Николай Киров е с поне 80% шанс да поеме отбора. Но нещата може да се променят. Може да се появи друг вариант. Не са водени разговори с никого до днес. Поради тази причина няма как сега да бъде обявен новият селекционер. Ще се разискват и други теми на Изпълкома – състав на всички комисии за новия сезон, включително и списъка на съдиите. Ще се уточни и денят,  в който ще бъде теглен жребият за първенството, стартиращо на 8 юли“, поясниха източници на БЛИЦ.  
НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ