Наставникът на "Левски" Георги Иванов не остана никак доволен от играта на футболистите си при победата с 3:2 над Калиакра. Гонзо явно не е спокоен за поста си, след като стана ясно, че Станимир Стоилов е пред завръщане на "Герена". Иванов отказа да коментира тази тема, но си позволи остро да критикува медиите. Всичко това се случва само дни преди вечното дерби с ЦСКА, което е на 28 октомври (петък) на Националния стадион "Васил Левски".

"Не знам кой ще ме сменя и какво ще става. "Левски" има собственик, обърнете се към него. Писна ми да ви чета глупостите. Пишете неща, с които се обременявам и заради това вече не чета вестници и сайтове. Ако има нещо, собственикът ще го каже първо на мен", тросна се ядосаният Гонзо на пресконференцията след двубоя от 10-ия кръг на "А" група.

"Няма смисъл да коментирам мача с ЦСКА, след като преди малко завърши двубоя с Калиакра. "Левски" ще изглежда по различен начин следващия петък", каза Георги Иванов.

"Контролирахме играта срещу Калиакра. Първото полувреме играхме добре, но пропускахме много положения с лека ръка, след което ни вкараха. Вкарахме трети гол, но в последните две-три минути направихме двубоя интересен. Не мога да се сърдя на Пламен Илиев. Може да има лош ден и да допусне грешка. Притесняват ме доста неща в нашата игра, но имаме още една седмица, в която ще трябва да направим така, че да играем по най-добрия начин срещу ЦСКА", коментира още Гонзо и продължи да се заяжда с медиите - "Ще гледам на кафе и така ще разбера колко публика ще дойде на дербито с ЦСКА."