Георги Иванов-Гонзо даде пресконференция след победата над Банско с 1:0 в контрола, която се игра на стадион "Георги Аспарухов". Единственото попадение реализира Стефан Велев. Основна тема на брифинга бе бъдещото идване на Димитър Димитров-Херо за треньор. В последните седмици постоянно се появяват спекулации, че бургазлията може и да не се появи на "Герена" заради несигурната ситуация.

"ДимитърДимитров ще бъде треньор на "Левски" от Нова година. Нормално е, гледа футболисти и ще отиде да гледа футболисти в периода, в който ние играем с Локомотив Пловдив. Не смятам, че трябва да има някакви спекулации за отношенията ни. Няма как Димитър Димитров да влияе сега на тренировъчния процес. Първо - разстоянието е голямо, а и правим така, че да се адаптира по-лесно. Затова неговият помощник Петьо Колев работи с нас. Смятам, че когато един човек е сериозен думата е по-тежка от договора", заяви Гонзо.

Иванов се върна и на последния мач - 1:1 срещу Марек: "Разочаровани сме от мача в Дуптница, в който загубихме точки. Без да обиждам отбора от Дупница мисля, че "Левски" не бива да губи точки срещу такива съперници. Не е толкова голяма грешката, която направихме, но при второто завъртане не трябва да правим такива грешки. Сега ни предстои мач срещу Локомотив Пловдив, трябва да сме мотивирани. Разочарован съм от мача с Марек особено през първото полувреме. Нашите футболисти не дадоха максималния потенциал. Те трябва да разберат, че всеки се бори за нещо - едни за оставане в групата, други за евротурнирите, за шестицата."