Мениджърът на Левски Георги Иванов едва говореше след загубата от Литекс с 0:3.

“Нищо не се получаваше днес. Литекс вкара красиви голове от далечно разстояние. Имахме и ние своите шансове, но не успяхме да ги вкараме. И аз съм учуден от мотивацията на футболистите, защото някои не се раздадоха на 100 процента. Трябваше хората по фланговете да бъдат по-активни, но не можаха да се справят със задачите си, бяха добре блокирани, не дадоха всичко от себе си. Литекс вкара два гола, но без положения”, каза Гонзо.

“Левски няма лидер, който да поведе отбора. Не съм мислил да се връщам, но в Левски винаги е имало човек, който да мотивира останалите футболисти, да бъде водещата фигура. Сега има добри футболисти, но само толкова. Лидер се изгражда на терена с играта, с това да поведеш отбора, а не да викаш и да крякаш”, допълни мениджърът на “сините”.

“Имаме футболисти, да се надявам, тези които играят да се раздадат, защото само да си добър не е достатъчно, Трябва и да се раздаваш. Имахме положения при 2:0, Мирослав Антонов и Еньо пропиляха. Като цяло отборът не игра добре. Не искам да коментирам съдийството, но за мен имаше втори жълт картон на Кишишев. Съдията не повлия на загубата. Когато всички се раздават, е нормално да се вдигнем. Точно опитните искам да поведат отбора, те затова са тук и те с играта си да поведат отбора.

Не вярвам да има някакви промени, но на всички ни е болно и тежко, най-вече заради хората, които дойдоха да ни подкрепят. Нормално след такава загуба е да ти минава всичко през главата, да захвърля всичко. Но съм сигурен, че Левски ще се вдигне и няма да изглежда повече така. Нормално да ми е тежко и болно”, коментира още Георги Иванов.

“Това, което видях във футболистите, не е нормално. Има още мачове, влизаме в тежка серия. Ще се борим до край да станем шампиони, но ако не стане, колкото по-напред, толкова по-добре. И да говорим, това са футболистите и те трябва да направят така, че да побеждават. Толкова лесно не се отказвам, така че няма как да си тръгна”, завърши Гонзо./БЛИЦ