Спортният директор на „Левски” Георги Иванов-Гонзо не пожела да коментира треньорския пост в тима и лятната селекция, като обяви, че всичко ще стане ясно на 28 май.

„Ще видите на 28 май, като свърши първенството, тогава ще обявим решението. Сега нито ще говорим за селекция, нито за треньор. Ясен Петров е треньор до последния мач”, заяви Гонзо.

Иначе след победата над Академик с 3:0 в столичното дерби от 29-ия кръг на „А” група той заяви, че никак не е доволен от качеството на топките, с които играчите са ритали.

„Апелирам БФС да направи така, че да играем с еднакви топки, защото с тези, с които играхме днес, не вярвам и децата в квартала да играят с тях. Беше смешно и срамно, не можеха футболистите два паса да си подадат. Иначе е нормално да има пропуски, но вкарахме и хубави голове. Не може да бием с по шест-седем на нула”, коментира Иванов след мача на Овча Купел.

„Не давам индивидуални оценки. Дани Младенов се включи добре, вкара два гола. Така съм преценил, че Матондо няма да бъде в групата. Трябваше да дадем шанс на Сашо Киров и Дани Младенов. Той е футболист като всички останали, няма нищо странно. Ние си играем за нас. Трябва да израстваме, да градим отбор. „Левски” винаги играе за победа, независимо дали е мач без значение, контрола, или мач за първенство,“ допълни спортният директор на „сините”. /БЛИЦ