Попълнете търсена ключова дума или фраза

Гонзо: Надиграхме Черна гора, на прав път сме

https://blitz.bg/sport/bg-futbol/gonzo-nadigrakhme-cherna-gora-na-prav-pt-sme_525740.html Blitz.bg/Sport

Не можем да намерим точната формула как да реализираме чистите положения, заяви техническият директор на БФС

снимка: Startphoto
1 от 1

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Техническият директор на БФС Георги Иванов-Гонзо говори след поражението от Черна гора с 1:2 в Подгорица в мач от квалификационна група G за Евро 2024 и заяви, че националният отбор е на правилния път.

„Загубихме за съжаление, въпреки че бяхме по-добрият отбор. Когато не вкарваш, ти вкарват. Смятам, че сме на прав път. Ако продължим по същия начин, ще създадем добър отбор“, заяви Гонзо след загубата.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„Създадохме положения, играхме бързо, имаше ситуации, които не вкарахме. Не можем да намерим точната формула как да реализираме чистите положения. Съжаляваме най-вече заради футболистите. В много мачове просто нямахме късмет. Остана да изградим един отбор догодина за Лигата на нациите“, добави Георги Иванов.

„Стояхме добре на терена, надиграхме Черна гора. Липсват ни двама футболисти, които ни дават една стабилност в лицето на Антон Недялков и Петко Христов, защото България няма 200 класни футболисти. Всичко идва с характера и опита. Чета много коментари от Гошо, Пешо, Тошо, от такива футболните анализатори и коментатори. Трябва да се викат много футболисти, ако искаме да изградим един национален отбор“, завърши Гонзо в Подгорица.

Нашата група в квалификациите за Евро 2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Още по темата

Коментирай

17 Коментара