ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Националният отбор е на прав път, а Младен Кръстаич трябва да получи необходимото време да работи. Това каза техническият директор на БФС Георги Иванов след поражението от Черна гора с 0:1 на старта на евроквалификациите. Според Гонзо подмладяването на тима е подходящ метод да бъдат постигнати положителни резултати.

Загубата не бива да сваля доверието към Кръстаич, убеден е Иванов.

„Няма напрежение към Кръстаич. Ние знаем, че когато нещо почва да се изгражда, това е труден процес и няма как да стане за месец или два. Знаем, че пътят е труден, има много тръни по него, но знаем къде е бъдещето. Не можем да очакваме от тези млади футболисти без опит да побеждават всеки мач“, заяви Гонзо пред камерата на БНТ в Разград.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Липсата на свежи идеи пречи на развитието на футбола ни, добави техническият директор на БФС.

„Стоим си на едно място и вървим назад. Дълги години това е правено. Не са поемани рискове и може би за това сме в тази ситуация. Всичко в живота е причина и следствие“, добави той.

Иванов критикува метода на работа в клубовете. „Големият проблем е, че прекалено много чужденци играят в българското първенство, не се дава възможност на младите играчи да изпъкват и да се развиват. Школите не работят по най-добрия начин, за да изкарват футболисти. От лидера в класирането ЦСКА нямало нито един футболист в националния отбор… Там от 11 човека, 10 са чужденци“, коментира бившият голмайстор.

Гневът на привържениците понякога е обоснован, смята Гонзо. "Примерно за мачовете със Северна Македония и Гибралтар и аз щях да псувам националния отбор. Нормално, когато отборът не играе добре и губи", каза oще Георги Иванов.

Нашата група в квалификациите за Евро 2024

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК