Спортният директор на "Левски" Георги Иванов заяви, че има вариант именно той отново да стане старши треньор на отбора и да го води до края на сезона. Както е известно, от днес "сините" са без наставник, след като тази сутрин Николай Костов напусна заради шокиращата загуба с 0:1 от Миньор (Перник).

"Утре ще решим кой е най-добрият вариант за "Левски". Ще имаме среща с Иво и собственика и ще преценим. Вече сме провели разговори с няколко треньори, но ако не се разберем, не е изключено да бъда аз", обяви Гонзо.

"Костов работи добре и правилно в "Левски", но в крайна сметка най-важни са резултатите. Той работи под огромно напрежение, а в клуб като "Левски" това е нормално. На един треньор му трябва време, но ние българите не сме свикнали да го даваме. Вчера говорихме с Костов до 1 часа през нощта, но той не се разколеба и не искаше да остане", допълни Георги Иванов, който е категоричен, че въпреки треньорския проблем, "Левски" ще се стреми единствено към победата при гостуването си на шампиона Литекс в мача от 21-ия кръг на "А" група, който е в четвъртък от 17:45 часа.

"Не е добре, че Костов напуска сега, но независимо кой е треньор, "Левски" отива в Ловеч за победа. Крайното решение за новия треньор ще го вземем всички заедно утре и след това ще го обявим", каза Иванов.