Изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев проведе дълга среща със Станимир Стоилов, след която обяви, че утре ще стане ясно името на новия треньор, който заменя Николай Костов. Шефът на "сините" добави, че не само Мъри, а и още двама български специалисти са сред вариантите за нов наставник.

"Каквото и да ме питате в момента ще ви отговоря, че не мога да ви отговоря, ако ме разбирате. Да, водят се преговори със Станимир Стоилов. Обядвахме, говорихме. Има вероятност той да стане треньор. Но не смея да кажа, че е фаворит номер 1. Окончателно решението си ще обявим утре", заяви Иво Тонев.

"Имаме още две опции, с които също преговаряме. Познати имена са и са българи. Това мога да разкрия към момента", добави шефът, визирайки явно обичайните заподозрени Димитър Димитров-Херо, Илиан Илиев, а и Ясен Петров също е вариант.

"Костов напусна по собствено желание. Никой не го е принуждавал да си тръгва", каза още Иво Тонев, който не пожела да информира дали Георги Иванов-Гонзо ще води "Левски" в четвъртък, когато е гостуването в Ловеч на Литекс.