Наставникът на "Левски" Георги Иванов похвали футболистите си за постигнатата победа с 2:1 над "Ботев" (Пловдив). Гонзо заяви, че към момента не съгласува нищо с бъдещия треньор на "сините" Димитър Димитров-Херо.

"Днес изиграхме много силен мач. През първото полувреме имахме пълен контрол, но само неумението не ни позволи да вкараме гол. Наша грешка доведе до попадение за "Ботев". Може би има малка нервност. Има напрежение в играчите заради последните негативни резултати. Това се опитвах да им обясня през цялата седмица, че трябва да са уверени в собствените си възможности", коментира Гонзо.

"Това, което видях днес ме задоволява като начин на игра. Нормално е, когато се гради нов отбор да има колебания. Работим всеки ден, за да чистим грешките и да се превърнем във фактор в първенството. Имаме нужда от играч в атака. Чакаме го до ден-два, за да подпише, чужденец е. Смятам, че тези футболисти могат доста повече. Днес играхме 4-4-2 в ромб. Предвид играчите, които имаме това е уместна схема. В следващите мачове ще преценяваме според противника", коментира още Георги Иванов.

"Мисля, че трябва да даваме път на младите. Сашо Любенов заслужава шанс заради представянето си по време на тренировките и на Европейското с юношеския национален отбор. За мен е без значение кой как се казва, всички са равни. Искам играчите да се раздават и на тренировки, и на мачове. Искам обаче да отлича и Мики Орачев, който направи силен мач днес", похвали талантите Гонзо.

"Радослав Димитров не можа да се наложи и затова бе пуснат", коментира раздялата с поредния играч Георги Иванов.

"Знаете, че имаме ограничен бюджет. Работим с играчите, които имаме. Освен очаквания нападател, няма да има други нови футболисти. Това е предвид, евентуалния трансфер на Божинов. Какво за Херо? Той ще е треньор от зимата. Не съгласувам нищо с Херо в момента. Нормално е да следи и играчи, и всичко около клуба", добави Гонзо.