Треньорът на "Левски" Георги Иванов каза след драматичната победа с 2:1 над "Ботев" (Пловдив), че нито за миг на "Герена" не са си помисляли да спират Валери Божинов, който днес замина за Англия за обстойни прегледи в Уест Хям. Гонзо съобщи, че до ден-два към "сините" ще се присъедини нов нападател.

"Утре или вдругиден ще дойде нападател, който да подпише с "Левски". Нормално е да се подсилим с човек за атаката. Трябва ни още един нападател, за да сме по-спокойни. Предстоят много мачове, ще има наказания и контузии", коментира Гонзо.

"Засега не е сигурно, че Божинов ще подпише, но ние трябва да сме готови с опция за атаката ни. За Валери трябваше да направим тази крачка и да го пуснем, такава ни беше договорката още през лятото, когато преподписа. Тогава му обещахме, че ако някой изяви желание да го привлече, няма да му правим спънки", добави Георги Иванов.

След това Гонзо беше попитан дали новото попълнение в атака ще бъде българин. "Става въпрос за чужденец. Виждате, че днес играхме в атака само с Луис Педро и Валери Домовчийски", каза наставникът на "сините".