Мениджърът на “Левски” Георги Иванов заяви, че е разочарован от представянето на Тони Калво и Сьорд Арс до момента. На пресконференцията си преди утрешното дерби Гонзо разкри, че Даниел Младенов пропуска мача с “железничарите” заради висока температура.
 
"От началото на сезона до момента съм разочарован от представянето на Тони Калво. От него очаквах повече. Той има качества, но на този етап не може да ги разгърне. Все пак обаче идва от друго първенство и му трябва време. Надявам се в най-скоро време да покаже това на което е способен. Същото се отнася и за Сьорд Арс", заяви Георги Иванов.
 
"Даниел Младенов не попадна в групата за утрешния мач, тъй като вдигна висока температура. Контузията на Ларс Рисп още не е напълно отшумяла. Ще има една промяна в стартовия състав, в сравнение с Лудогорец. Не смятам да я разкривам", каза още мениджърът на “сините”.
 
"Левски е по-добрият отбор и затова очаквам да победим. Ако футболистите демонстрират истинските си възможности това ще се случи. Все пак не трябва да забравяме, че този мач е дерби. Въобще не мисля какво ще се случи, ако случайно не успеем да победим. Левски си е поставил цели, които ще гони. На полусезона има шанс да сме на първо, или второ място в класирането”, добави Иванов./БЛИЦ

ГРУПАТА НА “ЛЕВСКИ" ЗА МАЧА С ЛОКО (СОФИЯ): Пламен Илиев, Божидар Митрев, Александър Башлиев, Иво Иванов, Йордан Милиев, Дъстли Мулдер, Орлин Старокин, Даниел Димов, Сержиньо Грийн, Владимир Гаджев, Тони Калво, Лъчезар Балтанов, Мариян Огнянов, Христо Йовов, Дарко Тасевски, Тодор Христов, Симеон Райков, Иван Цветков и Сьорд Арс.