Наставникът на "Левски" Георги Иванов не спести критика към футболистите си след равенството 1:1 с Марек в Дупница. Гонзо остана много разочарован от поведението на играчите си, обвинявайки някои от тях, че днес са били на разходка и са се помислили за голяма работа след победата с 3:2 над шампиона Лудогорец.

"Подценихме мача. Първото полувреме го проспахме. През второто изпуснахме ситуации, които малки деца трябва да ги вкарват. Типично по български - след хубав мач, разваляме добрите впечатления, но животът продължава. Този мач не трябва да ни сваля самочувствието. Инерцията, която сме набрали, не трябва да се намалява", коментира Гонзо пред микрофона на "Диема" веднага след мача.

"Първите 15 минути само се разхождахме по терена. Не знам дали е подценяване, но някои се помислиха за много големи футболисти след победата над Лудогорец. Смятам, че създадохме достатъчно на брой положение, за да спечелим. Най-жалкото е, че не взехме три точки днес. В атака изпитвахме сериозни затруднения. Много от футболистите ни бяха дошли на разходка до Дупница. Не можех да позная, че това е нашият отбор", недоволстваше още Гонзо.

"За мен двете дузпи са чисти. И пет да има, трябва да се свирят. Едната за игра с ръка, а при първата играч на Марек легна върху Аниете и го събори. При техния гол обаче имаше игра с ръка на футболист на Марек, това се вижда и на повторенията", каза Георги Иванов.

"Днес не видях в нашите редици да има агресия, динамика. След като това нещо го няма, не можем да чакаме да спечелим. След като не може да вкараш гол, няма как да победиш. Не искам да подценявам Марек, но те не са от класата на "Левски", изтъкна бившият голмайстор.

"Какви мерки да взимам? Това, което пропуснахме като точков актив, няма кой да ни го върне. Трябва постоянство. Някои изобщо не бяха на мача днес. Има хора, от които съм доволен, но пък други ме разочароваха. Определено не можахме да намерим точния ритъм", добави Гонзо.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите