ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Техническият директор на БФС Георги Иванов присъства на представянето на книгата „Пътят на таланта“. Изданието на Българския футболен съюз цели да подпомогне клубовете, треньорите и родителите в развитието на младите футболисти по цялото до трасе до достигане до професионалния футбол.

Гонзо направи и кратък коментар за бъдещето си в БФС, след като Изпълкомът насрочи конгрес за избор на президент на 15 март. Бившият нападател взе отношение и по националните отбори, като обеща до 3-4 години да се види различно ниво на всичките представителни тимове на България.

На презентацията присъстваха главният методист на юношеските национални отбори Лъчезар Димов и мениджърът „Елитен футбол“ на ФИФА Калъм Ървинг.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

„Събрали сме се за друг повод, не желая да коментирам друго. Много от хората не знаеха какво правихме за тези две години. Това е целта, а кой ще се кандидатира за президент? Конгресът е на 15 март. Дотогава има вода да изтече. Димитър Бербатов е от 2,5 години е кандидат за президент на БФС. Аз съм технически директор на БФС и до 15 март ще бъдат такъв“, каза Иванов, коментирайки бъдещето си в централата. 

„Нашата мисъл е да променим мисленото на всички треньори, защото това е дълъг процес. Убеден съм, че следващата година всички национални ще бъдат на различно ниво. Трябват ни още 3-4 години, за да се види резултата от този труд. Всички, които се занимават с футбол, носят отговорност за националния отбор. Треньори, директори. Всички, които се занимаваме с футбол имаме вина за състоянието на националния отбор“, каза още Гонзо.

„Преди година и половина се събрахме млад екип. Решихме да изготвим помагало за клубове, треньори и родители, които могат да четат. Идеята беше да бъде книгата на разбираем език за голяма маса хора. Да може да се разбира от всички. Книгата е изготвена спрямо всички нови методи за развитие, в които участват ФИФА и УЕФА в изграждането на тази клуба, те ни помагат за развитието на детско-юношеския футбол“, добави Иванов.

„За да имаме утре, трябва да направим днес. Какво сме направили днес ще го видим след един месец, след една година. Хубаво е да работим в синхрон. Това е препоръчително, няма нищо задължително. Това е нашата философия, която предлагаме на клубовете. Не казвам, че това е най-правилната методика, защото има много пътища, по които да стигнеш до успеха“, допълни той.