Тодор Батков е взел странно решение, което обаче е било осуетено от Георги Иванов, довериха източниците на БЛИЦ от "Герена". След загубата с 0:1 от Черно море на калната нива във Варна адвокатът се изцепил пред Гонзо, че глобява футболистите. Батков се ядосал, че "сините" пропуснали отличния шанс да се утвърдят в Топ 3 и изразил намеренията си да наложи глоби на играчите. Георги Иванов обаче се изказал твърдо против идеята на началника, който все по-сериозно бави заплатите на подчинените си.

Наставникът постоянно подкрепя футболистите си, зад които се застъпил и след мача с "моряците". Гонзо категорично заявил на Батков, че ако наложи глоби, обстановката в отбора ще бъде "взривена". И то точно преди последния двубой за годината - гостуването на Славия, което е в събота от 13:15 часа.

Треньорът и спортен директор вече тушира бунт на играчите заради забавянето на парите им. Батков пък целял с глобата да ореже от заплатите и да му се наложи да изплаща по-малко. Номерът му обаче не минал след намесата на Георги Иванов, който посъветвал адвоката да раздаде пачки час по-скоро. Гонзо искал в дните преди мача със Славия да работи нормално с футболистите си, а не само да чува мрънкане за пари.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите