Спортният директор на "Левски" Георги Иванов си тръгна доволен от стадион "Георги Аспарухов" след победата с 5:2 над Черно море. Гонзо коментира финансовите проблеми при "сините", изтъквайки, че е коректен с футболистите и им казва всичко. Освен това Георги Иванов отвърна на Пламен Крумов, след като бившият играч на "Левски" се закани да съди клуба в УЕФА заради неизплатени суми.

"Пламен Крумов има да взима малко заплати. Не знам какво си мислят хората като четат изявлението, което е направил днес. Ако си професионалист, не е редно така да подхождаш с бившия си клуб. Напълно нормално е когато не се представяш добре, да бъдеш освободен", отвърна Гонзо на настоящия футболист на Славия.

"Тази вечер играхме добре. Момчетата се забавляваха на терена и няма как някой да бъде недоволен. В момента нещата са трудни в "Левски". Три месеца футболистите не са вземали заплати, както и целият персонал. Разчитаме на професионализма на играчите. Надявам се, че в останалите мачове ще излезем с високо вдигнати глави", продължи Георги Иванов.

"На всеки сме дали някакви пари и работим по лиценза. Разчитаме на колегиалност и хората да разберат в какво положение е "Левски". Опитваме се всички да решаваме финансовите проблеми. "Левски" като голям клуб не заслужава да бъде в тази ситуация. Още като се върнах лятото знаех, че клубът не е добро в състояние. Затова винаги съм коректен с футболистите и им казвам всичко. Остава да играят и да дават най-доброто от себе си. В крайна сметка не можем да се оправдаваме със ситуацията, но и това тежи на всички в клуба", коментира още Гонзо.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите


Купа на България - сезон 2014/2015