Настоящият треньор на Черно море Георги Иванов-Гонзо потвърди разкритието на БЛИЦ, че Станимир Стоилов няма да се завръща с него в "Левски". Както вече ви съобщихме, Мъри остава начело на "Ботев" (Пловдив), въпреки че беше желан от Гонзо за наставник на "сините". Освен това идолът на Сектор "Б" заяви, че той няма да бъде треньор на "Левски", а ще е шеф.

"Няма да бъда треньор на "Левски". Имаме няколко варианта за наставник, водя преговори с треньори и до началото на подготовката "Левски" ще има нов треньор. Това обаче няма да е Станимир Стоилов. Той отпадна като вариант. Няма да плащам неустойка на Черно море, за да се върна в "Левски". Тази информация не е вярна", коментира за Livesport Георги Иванов-Гонзо.

Той не отговори на въпроса дали Димитър Димитров-Херо ще застане начело на "сините", след като е ясно, че бургазлията е по-близо до "Ботев" (Пд), където ще работи в тандем с Мъри.

"Всички добри треньори са варианти за "Левски", лаконичен бе Гонзо.

Голмайстор №1 на "сините" срещу ЦСКА потвърди, че ще играе в юбилейния мач с Лацио на 23 май.

"Ще играя за "Левски" срещу Лацио, това е напълно в реда на нещата. Всички знаят, че аз съм емоционално свързан с този клуб и ще помогна с каквото мога за 100-годишнината", коментира Гонзо.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА