Мениджърът на "Левски" Георги Иванов потвърди, че е на път да привлече Сержиньо от Локомотив (Пловдив). Португалският полузащитник ще бъде изпробван по време на предстоящия лагер в Австрия.

"Сержиньо наистина е вариант за нас, но желаем и други. Ще намерим точните хора", каза Гонзо на аерогара "София" преди полета за Виена.

Иванов заминава за Австрия с група от 19 футболисти, а директно в базата Линдабрун към "сините" ще се присъедини холандския нападател Сьорд Арс.

"Групата е редуцирана. В момента заминаваме 19 човека. И още двама или трима ще дойдат там. Така ще може да се работи нормално. На този етап съм доволен от състоянието на всички, тренират на максимални обороти. Това, което сме заложили като планове в програмата, се изпълняват. Най-радващото е, че няма контузени. Дано така да завършим подготовката", добави Георги Иванов.

Гонзо коментира и решението си да отпрати юношата на Спортинг (Лисабон) Себастиао Ногейра - "Преценихме, че няма да ни върши работа."

"Не ме интересува какво е било преди, дали са идвали футболисти на проби или не. Сега ще идват. Очакваме играчи в Австрия. Калин Щърков има договор с "Левски". Просто съм решил да не пътува с нас. Аз решавам кои ще бъдат на лагер и кои не", каза още Гонзо.