Спортният директор на "Левски" Георги Иванов изрази задоволство и поздрави футболистите след равенството 2:2 срещу Литекс на стадион "Георги Аспарухов".

"Смятам, че "Левски" в момента е отбор, който се изгражда. Играят доста юноши, чакаме и още хора, имаме и контузени футболисти. "Левски" от ден на ден ще става по-силен. Радвам се, че този обор, който е с млади мочмета, не е комплектован, показва добра игра. Днес независимо, че бяхме с десет души и в осакатен състав, търсехме победата", заяви Иванов.

На въпрос за изпуснатите точки в първите два кръга срещу "Ботев" и днес с Литекс, Гонзо добави: "Когато ми задавате такива въпроси се чудя да се смея или да плача. След втория кръг да говорим за класиране е несериозно. Още 34 кръга има и смятам, че в тях ще намерим хората с точните качества. Трудно е, защото не можем да предложим финансовите средства, които хората очакват. Смятаме, че сме взели фуболисти на добра възраст и ще показват развитие в кариерата си."

"Левски" прави отбор за 2-3 години, а не за 2-3 кръга. "Левски" тепърва има накъде да се развива, ще става все по-силен и ще има сериозна роля в първенството. Само трябва да ни дадете време. Призовавам публиката да подкрепя тези момчета. Не да ги чака да постигнат някакви резултати, а да ги подкрепят още отсега", каза още директорът.

"Слушах изявленията на хората от Литекс след първия кръг, в който биха Лудогорец, че се целят в титлата. Ами днес ние като останахме с десет човека, те ни чакаха, за да не им вкараме гол А ние играем с трима юноши и четирима, които не бяха в оптимално състояние. На Веско Минев и двата картина бяха лошо изкарани, но не смятам, че има нещо фатално. Аз имам претенции към съдията за неотсъдена дузпа срещу Махмудов", завърши Георги Иванов./БЛИЦ

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016