"Левски" и Литекс направиха равенство 2:2 в хубав, но нервен мач на стадион "Георги Аспарухов". Съдиите отново бяха в центъра на вниманието с доста грешки. Таско Тасков и помощниците му ощетиха и двата отбора. "Сините" претендираха за дузпа за игра с ръка на бранител на "оранжевите", а попадение на Данило Асприля не бе зачетено. След топовен шут топката се удари в горната греда и тупна зад голлинията, но съдията зад вратата, както и помощникът, нито пък Таско Тасков не зачетоха гола.

"Винаги е било напрегнато в мачовете между двата отбора. Изпуснахме победата. Ударих стъклото в пристъп на радост и се извинявам. Не съм искал никой да провокирам", заяви Стойчо Стоилов, който се израдва при попадението на Литекс, след което бе подложен на обидни реплики от страна на феновете на "Левски".

Стоилов коментира и положението с удара и незачетения гол на Асприля: "Видях го още по време на мача. Топката се отклони под много остър ъгъл. Бях убеден, че е гол, получих над 10 смс-а, че топката е вътре. Не знам защо тези допълнителни съдии зад вратите се плашат. Или да иде на очен доктор, или не му е това работата. Аз видях от централната трибуна, че топката се отклони под остър ъгъл..."

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015