Спортният директор на Левски Георги Иванов–Гонзо е оптимист за представянето на отбора в Лига Европа. "Сините" отпаднаха в плейофите на Шампионската лига от Дебрецен.

"Наистина играхме много добре, но за съжаление, резултатът е на таблото. Ние вървим в една посока и искаме хората по трибуните да са доволни. Имахме 4-5 положения, но не успяхме да вкараме. Млади футболисти изпуснаха, не смятам да обвинявам никого. Във футбола трябва и малко шанс. Сега от два удара вкараха два гола, радостното е, че Левски показа желание", сподели Гонзо.

"Нали знаете, че Ратко не е магьосник и не може за един месец да поправи всичко. Хубавото обаче е, Ратко работи правилно и отборът върви по прав път, без да искам да обвинявам някого от предишното ръководство. До края на полусезона не могат да се правят някакви радикални промени и ще трябва да се надгражда, но самият отбор има потенциал и футболисти. Залагаме и на младите играчи. С това, което видях днес, има оптимизъм за Лига Европа", добави спортният директор на "сините", цитиран от "Гонг".

"Много е лесно отвън да питаш, защо не я подаде, защо така направи, нормално е да ни е тежко, както и на тях, че са загубили. На Топузаков му e тежко, успокоих го след края на мача, казах му че животът продължава. Нормално е и грешки да има. Момчетата трябва да са горди от този мач, независимо, че загубиха. В първата среща излязохме доста пренавити, и тогава казах, нормално - без 2-3 футболисти отборът придобива друг облик. Рабех е основен футболист и в първия мач видяхме колко удара имаха Дебрецен, и колко сега. Нормално е и той да е направил грешки, но е нормално и отборът да играе по-сигурно, когато е по-добре отзад", завърши Георги Иванов. /БЛИЦ