Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов е оптимист преди домакинството срещу ЦСКА в неделя от 17:45 часа. Той разкри и какви играчи трябва подсилят тима, след като очаква една от звездите Стивън Езе да напусне, а вече е ясно, че Георги Илиев се отказва.

"Предимство е като си домакин, особено като играем пред нашите фенове. Всичко обаче зависи от футболистите и дано те са готови за мача. Досега това, което е показал Бруно Акрапович, заслужава уважение. Не случайно сме на това място в класирането. Той си заслужи новия договор с клуба. Ние ще играем и за купата, и за първенството. За купата играем с Литекс, а в първенството сме с равен брой точки с Левски. Играем мач за мач, а ще видим какво ще стане накрая", заяви Гонзо пред БНР.

"ЦСКА може да е в криза, но това няма да ни направи срещата с тях по-лека. Работим по селекцията. Имаме набелязани две имена за привличане. Стивън Езе сигурно ще напусне, Георги Илиев обяви своето отказване. Трябва да вземем играчи, които да подобрят нивото на отбора или поне да остане с ъщото. Преди паузата бяхме в добра серия и сега съжаляваме, че дойде паузата", добави Георги Иванов.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020