Спортният шеф на “Левски” Георги Иванов смята, че отборът е готов за дербито с ЦСКА следващия уикенд. Гонзо заяви, че съперникът е разучен без да са пращани хора в лагера им. Както е известно, скаутът на  “червените" Методи Томанов бе на контролата на "сините" с Виктория (Пилзен), загубена с 1:2.

"Готови сме за дербито. Разучихме ЦСКА без да пращаме хора в лагера им, имаме и записи на контролите им. Не мога да коментирам изхода от мача, в това дерби зарядът е различен. Според мен ние сме по-класният тим”, коментира Иванов на летището при прибирането на тима от Кипър. Отбортът бе задържан заради съмнения за бомба.

"По любимата ни тема с "черното тото", категорично заявявам, че “Левски” не е замесен подобни игри. Като има дузпа, защо съдията да не я даде? Не мога да разбера защо обвинявате нас, като не сме ние тези, които свирят дузпите. Мачът на националите не съм го гледал, затова не мога да кажа дали има прилика между нашите дузпи и техните", каза още Гонзо.

Както е известно, във вчерашния мач с Оцелул (2:2), главният рефер посочи три пъти бялата точка, а срещу Виктория Пилзен също бяха отсъдени три наказателни удара./БЛИЦ