Екшън съпътства прибирането на “Левски” след двуседмичния подготвителен лагер в Кипър. Бомбена заплаха не позволи на част от футболистите и Константин Баждеков да слязат от самолета, който кацна на Терминал 2 на Летище София.

Част от играчите, Ясен Петров и Георги Иванов вече бяха слезли от самолета. Треньорът дори даваше изявления пред медиите, когато забравен плик, точно срещу вратата за излизане, накара полицията и охраната на летището да избута всички чакащи, включително журналистите и наставника. Район “Пристигащи” веднага бе отцепен. По-късно човек от охраната заяви, че при проверка на плика не е било установено нередност.

Полетът от Ларнака бе около два часа и половина. “Левски” се прибра без едно от новите си попълнения Юлу Матондо, който замина за Белгия, за да си събере багажа. Крилото е получил разрешение да отсъства до неделя, когато трябва да пристигне в София. До началото пролетния дял от първенството “сините” ще се подготвят в София, а в неделя ще изиграят последната си контрола срещу Чавдар Етрополе. Спарингът е от 14:00 часа на стадион “Георги Аспарухов”. Футболистите получиха почивка днес, а от утре подновяват заниманията си./БЛИЦ