Спортният директор на Левски Георги Иванов е доволен, че "сините" си тръгнаха с трите точки от Севлиево. Селекцията на Ясен Петров победи трудно с 2:1 Видима-Раковски и е само на точка от лидера Черноморец.

"Заслужено победихем. След този успех в четвъртък срещу АИК бе нормално да си мислим, че лесно ще победим днес. Нямаше го това желание за гол, по най-добрия начин да отиграем ситуацията и завършващия удар. След като изпуснеш едно-две положения, винаги става малко трудно. И проблемът дойде от това, че ни трябваше ранен гол след почивката, за да няма лягания, криене на топки и т.н. - познати моменти от гостуванията", каза Гонзо.

"Радостното е, че го вкарахме и след това нямахме проблеми. Само през първото полувреме изпуснахме 10 положения за гол. Ако си ги бяхме вкарали, щяхте сега да ме питате защо не сме играли досега по този начин. Отдавна не съм виждал отбор да изпуска толкова", продължи Иванов.

"Трансферът на Слори е сигурен, остава да мине медицински прегледи. Разбрали сме се за личните му условия. И не е вярно, това което беше казано, че той е изчаквал да влезем в Лига Европа. Ние изчаквахме да влезем в групите, за да финализираме трансфера. Утре трансферният пазар затваря, така че едва ли ще има други нови играчи. Приключихме със селекцията", каза още Гонзо. /БЛИЦ