"Това беше един двубой, който ние по всякакъв начин се опитахме да спечелим", заяви спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо след загубата от Дебрецен с 1:2.

"Може би бяхме пренавити, не мога да съм недоволен, че някой не се е раздал, може би направихме няколко грешки, от които те се възползваха", каза още Гонзо.

"Нашата цел е да отидем там за победа и да я постигнем. Само Господ знае какво ще стане в Унгария. Двама от най-добрите ни футболисти са контузени - Живко Миланов, Юсеф Рабех, национали на България и на Мароко, не може защитата да играе по същия начин. Грешката не е само на защитата или на определен човек", заяви още Гонзо.

"Аз нямам забележки към футболиста Юсеф Рабех, имам забележки към човека Юсеф Рабех. Той си понесе наказанието, имахме разговор, треньорът ще прецени дали ще играе в мача. За мен той е най-добрият защитник в България, който аз съм виждал в последните години", обясни Георги Иванов за ситуацията около Рабех, цитиран от "Гонг".

"Дебрецен играе във всеки мач по един и същи начин, обигран отбор. Бях изненадан от нашата игра. Не се представихме по начина, по който искахме. Голове се вкарват и в последната минута, търсехме го през цялото време, но нещата не се получаваха", каза още Иванов.

"Не мисля, че отпадане ще се отрази на целия ни сезон, тъй като продължаваме в Лига Европа", завърши Георги Иванов. /БЛИЦ