Спортният директор на Левски Георги Иванов остана доволен от спечелените три точки при гостуването на Черно море. "Сините" биха с 3:2 на "Тича", а Гонзо заяви след двубоя, че съдията Николай Йорданов е изпуснал мача. Иванов смята, че футболистите на Левски са издържали на битката и са показали, че са мъже.

"Съдията изпусна мача. Остави домакините да играят много грубо. Не ги санкционираше", заяви Георги Иванов.

"Винаги играем трудно във Варна. Знаехме как ще ни се противопоставят домакините. Радвам се, че момчетата издържаха на битката и показаха, че са мъже", заяви доволният Гонзо.

Относно положението за дузпата на Левски, Иванов коментира: "Дарко стигна преди вратаря за топката. Не мога да кажа как се разви ситуацията, но за мен е класическа дузпа."

"Целият терен беше кален. Тревното покритие не беше равно. Условията не ни позволяваха да играем красив футбол и да разгърнем потенциала си", каза още Гонзо.

"Нормално е да има умора. Когато играеш четвъртък - неделя е тежко, но тези футболисти показаха, че имат характер да преодолеят умората. Като поведохме с 2:0, очаквах да вкараме още един гол и всичко да свърши. Имаме слабости, допускаме ги, но си мисля, че с времето ще ги изчистим", завърши Гонзо, като уточни, че Андвеле Слори най-вероятно ще дебютира за Левски срещу Берое. /БЛИЦ