Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо заяви, че се е зарадвал на поражението от Черноморец с 1:2 в “А” група преди няколко дни. “Хубаво е, че дойде тази загуба. Разговаряхме с футболистите, не само с Гара Дембеле, а с всички. Надявам се да има резултат. Причината за поражението от Черноморец е, че отборът игра доста отпуснато. Футболистите едва ли не си мислеха, че ще спечелят лесно след серията положителни резултати. Поражението обаче ги свали на земята", заяви Гонзо на летище "София".

”Сините” тръгнаха за Швеция, където в четвъртък ще гостуват на АИК (Стокхолм) в първи плейоф за влизане в групите на Лига Европа. Двубоят е от 20,00 часа българско време и още вчера БЛИЦ ви съобщи, че ще бъде предаван пряко по ТВ+.

Левски ще бъде без основния си футболист Христо Йовов, който не успя да се възстанови напълно от контузия, която получи срещу Калмар.

"Съжалявам за Христо. Направихме всичко възможно, за да го възстановим навреме, както лекарите в България, така и тези с Сърбия, но не се получи. На нас ни трябват здрави футболисти и пътуваме само с такива. Чака ни труден мач. Това е шампионът на Швеция, но ние отиваме за победа", завърши Гонзо./БЛИЦ