Наставникът на Черно море Георги Иванов бе категоричен, че резултатът от първата контрола с Кубан по никакъв начин не го интересува. Гонзо дебютира начело на моряците с 0:3 срещу елитния руски тим.

"Искам да побеждаваме във всеки един двубой, но в контролите има много по-важни неща. Сега е време за експерименти, загубата не ме притеснява", отсече треньорът. Според него до почивката срещу Кубан са играли по начина, по който той иска.

"След това влязоха нови играчи и не показахме това, което желая. Нормално е, защото тези момчета още не са готови за игра. Не са се адаптирали към нещата, които изисквам. За тях бе трудно да са на ниво срещу толкова силен съперник", каза още Иванов. Той призна, че и във втория двубой от лагера в Турция ще опитва различни варианти. Днес моряците се изправят срещу молдовския Костулени.


"Някой ще играят повече, други по-малко. Едва от третата проверка ще започна да избистрям титулярния състав за първото пролетно гостуване на Лудогорец в Разград", допълни треньорът на варненци, който вчера направи разбор на играта на възпитаниците си, придружен с видеокартина.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ