Спортният директор на „Левски” Георги Иванов – Гонзо говори пред медиите след първия официален мач за 2015 година. „Сините” надделяха с 3:0 над Хасково в първи 1/4-финален двубой за Купата на България. Иванов изрази увереност, че „Левски” ще получи лиценз за Европа и сподели, че по акциите ще се разбере колко хора милеят за клуба.

„Убеден съм, че „Левски” ще вземе евролиценз. Тодор Батков направи така, че да даде това, което феновете искат от дълго време. Сега ще видим колко хора милеят за „Левски”. Ще си купя акции, не съм го решил още. Нека всеки, който има възможност, да отдели колкото средства има. Апелирам хората да поддържат „Левски””, каза Иванов.

„Феновете винаги са част от нашия отбор. Много хора има, които живеят с мисълта за „Левски”. Надявам се да им предаваме позитивни емоции“, допълни спортният директор.

„Не смятам, че „Левски” е толкова нов, голяма част от футболистите са същите. Отборът игра добре и показа добро лице, надявам се да подобряваме играта си. „Левски” винаги е имал идея за атакуващ стил, получиха се хубави неща. Да не забравяме, че първенството все още не е започнало, отборът все още не е готов“, сподели още Гонзо.

„Пропуски пред гола? Има двама-трима гении в света, които не изпускат. Смятам, че има още какво да подобряваме, новите имат още време да се адаптират към стила, който Стойчо Стоев иска да наложи. По-спокойно е горе на трибуните, и за мен има напрежение, но то горе на трибуните е по-малко в сравнение с пейката и долу на терена. Не мога да не бъда недоволен от новите, това все пак им е първи мач, но след като сме победили, показаха добри неща. Трябва им още време“, завърши Иванов.


Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015