Спортният директор на Левски Георги Иванов представи поредното ново попълнение на клуба – холандеца Андвеле Слори. Гонзо заяви, че крилото ще се подготвя по индивидуална програма и няма да се избързва с включването му в игра.

"Слори не е тренирал дълго време. Той ще се подготвя по специална програма, подготвена от кондиционния треньор Ясен Екимов. Няма да се избързва с включването му. Ще преценяваме ден за ден. Със сигурност няма да вземе участие в първите мачове. Ако избързаме с включването му, може да се стигне до контузии, а ние искаме да избегнем това. Важно е да се подготви физически и да издържа на натоварванията", заяви Иванов.

Гонзо се подразни на въпрос, свързан с това, че е нетипично футболисти от Холандия да идват в българското първенство - "Ние много се подценяваме. Вие много подценявате клубове като Левски и ЦСКА, които имат много успехи. Това са клубове с голяма история и потенциал. Смешно е да питаме чужденец защо е дошъл в България."

Шефът в Левски заяви, че това лято са били привлечени всички играчи, които треньорското ръководство е желало.

"Искам да благодаря на собственика на клуба Тодор Батков за средствата, които инвестира за селекция. Миналата зима също имахме желание да направим селекция, но нямахме тази възможност заради финансовата криза. Сега вече имаме нов отбор. Очаквам Левски да е по-силен след зимата. Добър отбор не може да се изгради за 2-3 месеца. Взехме всички играчи, които искахме. Това че привлякохме нови имена в никакъв случай не значи, че загърбваме младите. Както виждате Александър Киров играе всеки мача. През този сезон всички футболисти ще имат възможност за изява заради натоварената програма с мачове, която ни предстои през есента. Имаме гарантирани шест мача в Лига Европа, както и всеки уикенд двубой от първенството. Да се надяваме, че ще преодолеем групата и ще продължим евроучастието си и след Нова година", каза още спортният директор на Левски. /БЛИЦ