Спортният директор на "Левски" Георги Иванов-Гонзо не остана никак доволен от показаното от "сините" при победата с 1:0 над Черно море.

"Мачът с Черно море ние си го направихме труден. И в Ловеч, и в Перник, и сега беше така. Вместо да си вкараме положенията, и да се успокоим, ние не можем. Това е голям проблем за "Левски". Бях убеден, че ще победим. Нормално е, след като не вкарваш, да имаш проблеми. С всяка минута става все по-тежки. С Литекс изпуснахме 6 положения, с Миньор – 7. Личи си и липсата на Гара Дембеле. Правим всичко възможно да го вдигнем за мача с Берое. Той има травма в бедрото. Не искахме да рискуваме и заради това отпадна от групата. Дембеле не е футболист за един мач", каза Гонзо.

"Не се притеснявам. Няма да има нищо фатално, ако "Левски" не завърши на първо място. Няма да свърши светът, ако не станем първи", продължи шефът в "Левски".

"При нас всички футболисти трябва да са готови на 100%. Но някои хора не показаха такова нещо. Ставаме зависими, а аз винаги съм казвал, че "Левски" не бива да е зависим от отделни играчи. Видяхте колко липсваха Дембеле и Веско Минев. Някои хора не оправдават доверието, което им се оказва. Трябва да направим попълнения на места, където ни куцат нещата. Има време да говорим за селекция. Веско Минев е човекът, който ни липсваше. Гласувахме доверие на Марко Видович, но той не реагира адекватно в много ситуации, затова потърсихме промяна", добави Георги Иванов.

Запитан дали ще има промени, и дали някое от спряганите за треньор на "Левски" имена може да замени Ясен Петров, Гонзо отсече: "Ясен Петров е треньор на "Левски". Каквото има да става, ще става след края на първенството." /БЛИЦ