Георги Иванов похвали футболистите си въпреки загубата на Черно море с 2:3 от ЦСКА. Варненци два пъти поведоха, но “червените”

“През първото полувреме играхме добре, през второто дадохме инициативата на ЦСКА. Нормално е като оставяме празни пространства да се възползват. Накрая закономерно ЦСКА ни победи. Предвид развоя нормално беше да бъда спокоен, водехме с 2:1. Не може обаче да вкараш два гола срещу ЦСКА на “Армията” и да загубиш. Не мога да бъда недоволен от футболистите, опитаха се да противодействат, но съжаляваме всички за изпуснатата поне точка”, заяви Георги Иванов.

“След мача с Литекс излязохме от психологическа дупка. Опитваме се да играем комбинативен футбол и да радваме хората. Понякога се получава, понякога – не. Има още мачове, мисля, че няма да има проблем с оставането ни в А група. Ние играем феърплей, за другите не мога да гарантирам. Който събере най-малко точки, ще изпадне, надявам се да не сме ние. Имаме наглед най-лесна програма. От всеки може да загубим, но грешката, която допуснахме срещу Етър, ни вкара в напрежение”, завърши Гонзо./БЛИЦ