Старши треньорът на Левски Георги Иванов бе крайно афектиран след равенството 2:2 с Литекс. Гонзо нападна съдията Николай Йорданов, който според него е опорочил мача.

"Изгони неправомерно от нашия отбор двама футболисти. Така се играе и това е истинският Левски. За съжалени днес имаше едно действащо лице, което помрачи всичко. Ако това е най-добрият български съдия, представям си другите какви са. За мен той нарочно свири така. Димо Момиров трябва да си отговори дали той е човекът, който може да управлява тази клика. Този палячо развали мача. Нормално е да сме недоволни от съдията, след като първия картон на Минев е абсолютно измислен. А два картона дава на Кръстовчев за единоборства във въздуха", каза Гонзо след края на срещата, играна на "Герена".

"Ще се борим до края. Играем мач за мач. Нашата цел е да спечелим до края колкото се може повече срещи. И съм сигурен, че с играта, която Левски показва, няма как да загуби от нито един отбор в България. Това е играта на Левски. Всички хора видяха как Левски играе, бори се. Левски винаги се бори за първото място, независимо, че някои хора му пречат", каза още Георги Иванов.

"Напълно нормално да поискаме нов конгрес на БФС. От 5 мача Левски в четири от тях е ощетен", добави Гонзо.

"Единственото му правилно решение е, че ме изгони, защото ритнах топката вътре в терена. Живко Миланов ми каза, че има нарушение при втория гол, защото футболист на Литекс го е бутнал, а аз вярвам на моя футболист. Отборът израства от мач на мач. Всеки един се раздава, даваме максимума от себе си. Не мога да кажа, че има някои, който да е играл слабо", каза още треньорът.

"Нормално е щом Момиров и Михайлов не могат да се справят с футбола ни, да им поискаме оставките. Изгониха ни двама човека, ако на Литекс им бяха изгонили толкова на брой играчи и те щяха да обвиняват рефера. за тях обаче не виждаше нарушенията, защото беше с оранжеви очила. Не само ние се оплакваме от съдиите. Всички го правят. Левски не се занимава с глупости, играем честно и искаме всичко да се реши на терена", завърши Георги Иванов. /БЛИЦ