Треньорът на Черно море Георги Иванов заяви, че равенството 1:1 с Лудогорец е било справедливо, въпреки че целта на "моряците" е била да спечелят трите точки. В днешната среща на "Тича" избраниците на Гонзо наказаха шампионите с гол на Бакари в 92-ата минута.

"С оглед на развоя на мача, радваме се, че поне изравнихме и не паднахме. Направих някои промени, след като противникът поведе и това даде резултат. Мисълта ни беше за победа", заяви Гонзо.

"След като Лудогорец поведе, бе нормално да направим промени. Момчетата ни дадоха всичко от себе си. Трябват много усилия, за да играеш като равен с Лудогорец. Този гол бе награда за усилията им. В края бяхме изцедени, но възнаградени, и то заслужено. Смятам, че равенството е справедливо", каза треньорът на Черно море.

Гонзо коментира и ситуацията при гола на Лудогорец, който падна от дузпа - "Много е близо разстоянието при дузпата и удара с ръка. Надявам се, че и при следващия мач на Черно море, ако тази ситуация е в наша полза, да ни се даде такава дузпа."

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ