Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев беше разочарован след мача на "Тича", завършил 1:1. Шампионите допуснаха Черно море да изравни в 92-ата минута и така взеха само точка от гостуването във Варна.

"Определено и двата отбора искахме победата. Изравниха ни много глупаво в края, но това го има във футбола. Знаехме, че в последните минути ще има изсипване на топката и много борба, но не реагирахме адекватно", коментира Стоев.

"Черно море не е лош отбор, те могат да се противопоставят на всеки в България - и на нас, и на Литекс, и на всички. Стойностен отбор са, а във Варна се играе трудно", добави Стоев.

"Не сме скачали срещу съдията. Аз не коментирам съдийството вече почти осем месеца, откакто съм на работа в Лудогорец. Избягвам да говоря по тази тема, не виждам и сега защо да го правя. Съдията се опитваше да даде равни шансове и на двата отбора", каза още специалистът.

"Равенствата? Ако знам на какво се дължат, щяхме да побеждаваме само. Не знам как да отговоря на този въпрос", добави Стоев.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ