Испанският нападател от гамбийски произход Бакари е на път да загуби доверието на наставника на Черно море Георги Иванов. Чужденецът бе привлечен с големи надежди през лятото, имайки предвид, че е играл за Еспаньол в Примера дивисион, но до този момент тотално разочарова с изявите си на "Тича".

Бакари е твърд титуляр от началото на сезона, но главно впечатлява с неумението си да реализира създадените положения. Търпението на Гонзо започва да се изчерпва, като в последния двубой с Нефтохимик изтърпя тъмнокожия футболист на терена само едно полувреме, преди да го извади от игра, пише "Тема спорт".

В същото време Даниел Младенов, който пропусна голяма част от лятната подготовката заради контузия, все повече навлиза във форма. Бившият играч на "Левски" се включи силно в срещите с Лудогорец и Нефтохимик, като дори донесе ценния успех над бургазлии.

Очаква се Дани да бъде титуляр в днешното гостуване от 17:00 часа на Марек, както и в двубоя с Локомотив (София) от "А" група в събота. Ако продължава в същия дух пък, нищо чудно през зимата Бакари да бъде натирен, тъй като получава една от най-високите заплати в отбора, която по никакъв начин не оправдава.