Главният мениджър на “Левски” Георги Иванов отвърна на нападките на бивши треньори и ръководители. След отпадането от Лига Европа от Спартак (Търнава) и загубата от Черно море с 1:3 Гонзо понесе критики от Емил Велев и Даниел Боримиров.

“Вие какво искате от един тарикат на дребно (б.р. – има предвид Емил Велев), който идваше 30 минути преди тренировката и 30 минути след това си беше вкъщи. Не ме изненада провалът му в Славия! А за другия, това, което съм казвал и преди, е, че беше само наблюдател в "Левски", без да може да вземе никакво решение, а когато трябваше да работи в зимния трансферен прозорец, отиде два месеца на почивка на някакви острови. Затова и логично беше неговото уволнение. Но те и двамата си знаят много добре какво представляват”, изригна Гонзо по адрес на Велев и Боримиров.

“Не съжалявам за нищо. Свикнал съм да поемам отговорност. Всичко, което съм направил или, което го правя, е за доброто на "Левски". Сега ситуацията и се опитвам да бъда опора и да давам спокойствие на тези млади играчи, които много хора нападат. Но тук си личат мъжете. Също така тези, които искат да помагат на "Левски", както и другите, които се опитват да вредят след тези загуби. Сигурен съм, че тези, които обичат "Левски", са много повече от тези, които искат да вредят”, допълни Гонзо в интервю пред “Стандарт”.

“Не е нужно да казвам, че Гара Дембеле, Веселин Минев и Жоазиньо бяха важна част от нашия отбор, но футболът е и бизнес, а и ние нямахме морално право да спираме тези играчи. Дори за Минев направихме компромис да го пуснем за минимална сума, за да може да премине в друг отбор за много по-добро заплащане. Каквото и да си говорим, те ще ни липсват, но ние имаме нови футболисти, които се надяваме да ги заместят достойно”, завърши мениджърът на “сините”./БЛИЦ