Сръбският треньор Славолюб Муслин може отново да застане начело на Левски. Специалистът е фаворит №1 за треньорския пост на „Герена", като с него вече са водени преговори за идването му в клуба. Ако се стигне до споразумение, Муслин ще поеме Левски от лятото, пише “Тема спорт”.

Според източник, близък до клуба, спортният директор на сините Георги Иванов вече е разговарял няколко пъти със сръбския специалист, а съгласието си за подобен ход е дал и собственикът Тодор Батков.

Не е тайна, че Гонзо е добър приятел с Муслин, а двамата дори обсъждаха ситуацията в клуба по време на подготвителния лагер на Левски в Кипър. В момента Муслин е безработен, след като бе уволнен от Анортозис преди два месеца, финансовите претенции на специалиста също не са високи, което прави наставника фаворит за треньорския пост.

БЛИЦ вече писа, че вариант за треньор на Левски е и Илиан Илиев, който няколко пъти бе спряган за поста на “Герена”.

Сред спряганите за нов наставник е и Владимир Петрович, който бе уволнен от Цървена звезда. Преди няколко дни медиите в Сърбия написаха, че именно Петрович е отказал на ЦСКА, след като Йоан Андоне напусна./БЛИЦ