Георги Иванов работи усилено по лятната селекция на “Левски”. Както е известно, Гонзо се завръща на “Герена” след края на сезона, след като се разбра с ръководството на Черно море.
 
Сигурни източници разкриха пред БЛИЦ, че в плановете на Иванов попадат четирима от настоящите играчи на варненския тим. Това са двамата бивши футболисти на ЦСКА Михаил Венков и Георги Божилов, както и Бакари и Александър Александров.
 
Гонзо вече е провел разговори с Венков и Божилов. Левият защитник, който има да получава пари от ЦСКА от престоя си на “Армията” и е готов да съди клуба, е дал съгласието си да облече синята фланелка. Същото се отнася и за 27-годишния нападател Божилов, който пък през 2004 година избяга от ЦСКА заедно с вратаря Владо Стоянов и Орлин Старокин. Сега нищо чудно двамата със Старокин отново да се съберат в един отбор – този път във вечния съперник на “червените”.
 
В плановете на Георги Иванов попада и чуждестранен халф, който притежава отлична техника. Гонзо е искал да го привлече в Черно море през зимата, но сделката се е провалила в последния момент.  Той е приготвил списък от точно 10 имена, надявайки се да привлече на “Герена” поне петима нови. Същевременно Георги Иванов стяга и огромна чистка, от която ще “изгорят” доста от играчите, които са в момента в “Левски”.