Треньорът на "Левски" Георги Иванов явно твърдо е решил да се раздели и с втората част от миналосезонния тандем D&G (Дарко Тасевски & Гара Дембеле). След като Гарата бе продаден на Фрайрург за 2 милиона евро, на ход е продажба на всяка цена и на Дарко.

Както е известно, Тасевски бе предложен на Цървена звезда. Гонзо и македонският национал дори пътували до Белград, където на място са разговаряли с представители на сръбския гранд, твърди "Тема спорт". Това е станало в деня, в който Георги Иванов е имал среща с набелязания сръбски нападател Милан Мърдакович.

Тогава Гонзо се договори с тарана, но на прибиране в София Милан позвънил с нови, по-високи финансови изисквания, след което онзи ден подписа с кипърския АЕК (Ларнака).

"Звездашите" обаче не отговорили подобаващо на финансовата страна на въпроса, въпреки че "Левски" е готов да продаде Дарко Тасевски на всеки клуб, който извади 350 000 евро. Общо взето, досега толкова струва на "сините" македонският офанзивен полузащитник, като в сумата влиза неустойка на Металург (Донецк), откъдето бе привлечен, комисиона на тогавашния му личен агент и заплати на "Герена". /БЛИЦ