Топнападателят на Левски Георги Иванов-Гонзо изрази мнението си относно дербито на 22-ия кръг на "А" група Литекс - Левски (1:2). Той се обади в предаването на "Канал 3" "Спорт Мания", докато водещите Крум Савов и Вили Вуцов обсъждаха дали срещата се е играла честно или е била уредена. Гонзо видимо ядосан започна словесната си атака към двамата водещи:

"Едва ли точно треньор като Мъри ще си заложи авторитета, за да продаде някой мач. Това, което обсъждате в момента е обида за нас футболистите. Не знам защо си мислите, че Литекс ще вземат купата. Да не би да виждате в бъдещето или какво? Как може да знаете, че Левски щял да загуби от Литекс? Това са някакви си ваши предположения, които е лесно да се правят след мач", започна Гонзо.

"Освен това изобщо не е сигурно, че в края на сезона ще станем шампиони. Тази среща нямаше нищо общо с мачовете на ЦСКА с Литекс от 1999 година. Тогава те играха в края на шампионата и бяха в рамките на три дни. Сами видяхте, че на терена в Ловеч в петък се води война. Единствената ни грешка беше, че се прибрахме да браним резултата. В крайна сметка обаче не дадохме шансове на домакините да отбележат, а като знаете - един отбор играе толкова колкото му позволи съперника", допълни Гонзо по темата.

Впоследствие Гонзо бе запитан дали той или някой друг от т.нар. тартори на тима е играл симулативно при загубата с 0:3 от Локомотив (София) на "Герена" миналата седмица, за да изгонят Емил Велев и да се върне Мъри Стоилов.

"Станимир Стоилов е треньор, който много уважавам. Но въпреки това уважавам повече себе си. Заради никой не бих станал палячо", каза още любимецът на сектор "Б".