Нов защитник ще проведе първа тренировка с "Левски" за това лято. Става въпрос за Калин Щърков, който през пролетта игра като преотсъпен във Видима-Раковски. БЛИЦ разбра, че тази сутрин 27-годишният бранител е преминал задължителните медицински прегледи.

От 18:00 часа Щърков ще проведе първа тренировка с "Левски" за това лято. В сряда той ще отпътува с групата, която ще бъде на подготвителен лагер в Австрия.

Преди повече от месец БЛИЦ ви информира, че Щърков ще се завърне на "Герена" след баражите, които предстояха на Видима-Раковски. Бранителят беше твърд титуляр в тима от Севлиево, който запази елитния си статут.
3_11.jpg
Юношата на "Левски" има договор с родния си клуб до следващото лято и сега се завръща за пореден път на "Герена" с идеята да оправдае гласуваното му доверие и да си издейства удължаване на контракта.

С идването на Щърков наставникът Георги Иванов ще разполага с трима крайни бранители отляво след Орлин Старокин и Марко Видович. Гонзо вече сподели, че се надява да разкара сърбина, за когото обаче на "Герена" все още не получават оферти.

БЛИЦ разбра още, че Гонзо възнамерява отново да прати играчи да се обиграват във Видима-Раковски. Става въпрос за защитниците Христо Попадиин и Христо Стамболийски. Бъдещето на талантливите бранителите от школата на "Левски" ще е ясно до ден-два, като е много вероятно те да не пътуват за лагера в Австрия.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ