Мениджърът на “Левски” Георги Иванов даде кратка пресконференция преди домакинството срещу “Ботев” (Враца). Мачът от 4-ия кръг на “А” група е в събота от 20:00 часа на “Георги Аспарухов”.

“Дадох почивка на Христо Йовов и Иво Иванов. Милиев тренира цяла седмица, ще разчитам на него утре. Ясно е, че всички отбори, които идват на “Герена”, се затварят и чакат да играят на контраатаки. Това ни затруднява, но се надявам да играем по-бързо отколкото срещу Монтана. Надявам се да създадем повече положения и да вкараме голове срещу “Ботев” (Враца), не че срещу Монтана и Славия в предишните кръгове имахме малко възможности за попадения. Когато отборът придобие самочувствие, ще дойдат и повечето голове. Гледахме всички мачове на “Ботев” (Враца) от началото на сезона. Важно е нашият отбор как играе”, заяви Гонзо.

“Има млади момчета, на които се отразява напрежението, трябва им време. Те ще израснат именно в тези мачове. Знаем, че много неща трябва да подобряваме, вървим по този труден път, има много хора срещу нас, които са негативно настроени, но продължаваме. Не мога да коментирам отпадането на конкурентите от Европа, но това не е добре за българския футбол”, допълни бившият нападател.

“Дарко Тасевски първо трябваше да си изчисти главата, той няма да бъде продаден. Аз през цялото време не съм бил недоволен от него, просто трябваше да разбере дали ще си тръгне, или ще остане при нас”, завърши Георги Иванов./БЛИЦ