Мениджърът на “Левски” Георги Иванов похвали отбора след изразителната победа с 4:0 над Ломбард Папа. Контролата се игра в Линдабрун, а точни за “сините” бяха Сьорд Арс, Иван Цветков, Даниел Младенов и Орлин Старокин.

“Доволен съм от играта през първото полувреме. Нормално е момчетата да не са готови да издържат на високо темпо. Искам да виждам агресия, да пресираме и отнемаме топката в средата на терена, а след това да развиваме атаки. През първото полувреме почти всичко се получаваше. Доволен съм от всички, не е важно кои вкарват головете. С всяка една среща нашият отбор ще показва все по-добра игра”, заяви Георги Иванов.

“Дъстли Мулдер има възпален ахилес, преценихме днес и утре да не играе. До 2-3 дни трябва да бъде готов. За нас е по-важно да се оправи и да пропусне две-три тренировки, отколкото да липсва повече време. След контузията на Мулдер утре срещу Търгу Муреш може би Балтанов ще играе като десен защитник”, добави мениджърът на “сините”.

“Чакаме тези дни всичко да се реши, до два дни мисля, че ще има футболисти за постовете десен външен халф и централен защитник. Ако зависеше всичко от мен, щях да доведа футболистите още на първия лагер. Става въпрос за чужденци, ние взехме най-добрите играчи от България”, завърши Гонзо./БЛИЦ