Треньорът на Черно море Георги Иванов не се притеснява за бъдещето си в тима, въпреки третата поредна загуба на “моряците” под негово ръководство. Този път варненци отстъпиха с 0:1 при гостуването си на Славия в София, а Иванов хвърли вината за поражението върху главния съдия Калин Людмилов.

“Явно толкова си могат съдиите. Няма какво да се сърдя на играчите за показаното желание. Дузпа и червен картон, това съм категоричен, за отменения гол ще го гледам на запис и след това ще коментирам. Най-голямата ни слабост е липсата на голове. Това го знам, но можем да го променим само с много работа. По-логичното е, като не вкараш да загубиш. Славия второто полувреме имаше две атаки с едната ни вкара един гол", коментира Иванов.

"Предвид двете загуби досега имаше напрежение в първите 20 минути, но имахме 2-3 ситуации, които трябваше да вкараме. Поне едната трябваше да завърши с гол. При загуба няма какво да говоря за играта. Съдията не позволи много на двата отбора да играят. Не се притеснявам за бъдещето си. Дали ще съм треньор на Черно море в бъдеще? Има хора, които да преценят как работя и дали да съм треньор", завърши Иванов.